LRSN Studio https://www.lrsnstudio.com Videoproduktion af brandingfilm Mon, 06 Feb 2023 16:01:04 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.7.11 https://www.lrsnstudio.com/wp-content/uploads/2021/05/cropped-favicon-32x32.jpg LRSN Studio https://www.lrsnstudio.com 32 32 Vi præsenterer: DONNA https://www.lrsnstudio.com/blog-post/vi-praesenterer-donna/ Wed, 25 Aug 2021 14:16:26 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=75617 I august 2021 lancerede vi vores nye brand DONNA.
Skabt til at udfordre måden virksomheder kommunikere på i dag og sammensætte den rette strategi for eksekvering af det producerede indhold for at de mål der bliver sat vil blive mødt.

Indlægget Vi præsenterer: DONNA blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

I august 2021 lancerede vi vores nye brand DONNA.

Skabt til at udfordre måden virksomheder kommunikere på i dag og sammensætte den rette strategi for eksekvering af det producerede indhold for at de mål der bliver sat vil blive mødt.

For at opnå de bedste resultater tænker vi strategisk fra starten af og går i dybden for at finde rette strategiske, og kreative, løsning.

“DONNA is a full-service creative production company. We offer everything from producing the creative visuals to consulting the marketing strategy. This means a streamlined and effective partnership to ensure you reach your goals.”

Læs mere om DONNA på www.donna.media

Indlægget Vi præsenterer: DONNA blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Case Study – Gammel Hellerup Gymnasium https://www.lrsnstudio.com/blog-post/case-gl-hellerup-gymnasium/ Fri, 19 Feb 2021 10:21:13 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=75504 Gammel Hellerup Gymnasium stod overfor den udfordring at de skulle igang med en rebranding over for kommende nye elever. Deres brand og ry levede ikke op til virkeligheden og hverdagen på skolen.
Først samlede vi derfor inspiration om hvad de ønskede at vise, hvad der var deres ånd og hvad der knap så meget var deres ånd. Videoproduktionen gik til sådan her...

Indlægget Case Study – Gammel Hellerup Gymnasium blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Rebranding over for kommende elever af Gammel Hellerup Gymnasium.

 

Gammel Hellerup Gymnasium stod overfor den udfordring at de skulle igang med en rebranding over for kommende nye elever. Deres brand og ry levede ikke op til virkeligheden og hverdagen på skolen.

Først samlede vi derfor inspiration om hvad de ønskede at vise, hvad der var deres ånd og hvad der knap så meget var deres ånd.

Produktionen

Efter pre produktion med diverse storyboards og interview forberedelser gik vi ud og scoutede lokationer på skolen og castede elever.

Da det er en skole i fuld sving med daglig undervisning skulle det planlægges nøje med optagelser, så det hele kunne gå op. Optagelserne fandt sted henover 4 dage, hvor der blev interviewet og optaget diverse scener.

Alle optagelser gik heldigvis som planlagt, og post produktion kunne nu gå igang.

Videoproduktion
Gl. Hellerup gymnasium

Post produktionen

Da første udkast blev leveret var vi allerede tæt på en færdig version grundet den grundige pre produktion inden. Et par få tilrettelser og forbedringer og filmen var klar til at blive offentliggjort. Udover selve præsentationsfilmen blev der også produceret diverse korte teasere af samme råmateriale for at der kunne annonceres bredt på de sociale medier.

Her er hvad Gammel Hellerup Gymnasium har at sige om samarbejdet:

 

“Vi har været rigtig glade for at samarbejde med LRSN Studio om vores nye præsentationsfilm på Gammel Hellerup Gymnasium. Vi er meget tilfredse med et virkelig flot resultat.

Peter har udvist stor lydhørhed og forståelse for vores ønsker og har samtidig bidraget med professionelle råd og input til projektet.

Vi kan give de varmeste anbefalinger til et samarbejde med LRSN Studio.”

 – Sanne Bech Arvin, Gammel Hellerup Gymnasium.

Se mere om deres case her.

Indlægget Case Study – Gammel Hellerup Gymnasium blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Covid-19 & Videoproduktion https://www.lrsnstudio.com/blog-post/covid-19-videoproduktion/ Tue, 05 Jan 2021 12:14:55 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=75479 For forsat at kunne producere video på lokationer med medvirkende følger vi regerings restriktioner om afstand, maske og hygiejne.
Dette betyder at langt de fleste produktioner kan lade sig gøre.

Indlægget Covid-19 & Videoproduktion blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Videoproduktion er fortsat muligt under covid-19.

For forsat at kunne producere video på lokationer med medvirkende følger vi regerings restriktioner om afstand, maske og hygiejne.
Dette betyder at langt de fleste produktioner kan lade sig gøre.

Ved hjælp af mindre hold og at boome mikrofoner (hænge dem fra stativ) kan vi overholde afstande til medvirkende på produktionen. Derudover er masker stadig gældende, samt god hygiejne.

På udvalgte produktioner der foregår i længere tid, eller på mindre plads, sætter vi dog krav om negativ covid-19 test. (kontakt for mere information om dette)

gl. hellerup gymnasium videoproduktion

Indlægget Covid-19 & Videoproduktion blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Fortælling eller salg? https://www.lrsnstudio.com/blog-post/fortaelling-eller-salg/ Wed, 23 Sep 2020 11:21:08 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=75383 Skal man komme med en fortælling i sin reklame, eller skal man blot gå direkte til salget? Det ser vi nærmere på. I dag er storytelling det helt store buzz word, og mange vil derfor mene at man overhovedet ikke skal komme med noget der bare minder om salg i sit content.

Indlægget Fortælling eller salg? blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Skal man komme med en fortælling i sin reklame, eller skal man blot gå direkte til salget?

I dag er storytelling det helt store buzz word, og mange vil derfor mene at man overhovedet ikke skal komme med noget der bare minder om salg i sit content. I stedet skal man finde den gode historie og fortælle den, og så skal salget nok komme. Men gælder dette for alle markeder / målgrupper? Det ser vi nærmere på.

Personligt vil jeg også sige at man ofte skal holde sig mere til at fortælle en historie end at lave den næste Jysk reklame. Især når ens content skal ud til et cold audience. Folk vil hellere se en god historie end at blive solgt. 

På B2C markedet, hvor der bliver brugt sociale medier i stor stil, og målgruppen er god til at undgå reklamer i det daglige, så handler det virkelig om at finde den gode historie. Men man bliver stadig nød til at komme med en form for CTA (call to action) i videoen, for ellers bliver der ikke taget action efterfølgende. Uden den store CTA vil det mest af alt fungerer som branding, som også er okay.

Man kan altid følge efter med en retargeting der går mere hårdt til med salg efter de har set en god historie. 

Det skal siges at når der bliver nævnt “historie”, så er det ikke så bogstaveligt som mange tror. Det er muligvis mere abstrakt. Se bl.a. Perfomancegear videoerne. 

Men nu skal vi ikke glemme salget helt.

På B2B markedet lever det stadig i stor stil. Det hænger for det meste sammen med at folk efterspørger specifikationer omkring produkterne i startfasen og skal sammenligne med andre leverandører, og nu kan du give alle dine selling points uden at pakke det for meget ind og uden at kunden behøver at efterspørge dem.

Og når jeg siger det lever i stor stil, så gør det virkelig. B2B markedet er desværre fyldt med halvdårlige reklamefilm for diverse virksomheder og produkter. Derfor kan man også imponere seeren ved at give dem noget frisk. For man skal huske på at det er stadig helt normale personer der ser ens content, og alle vil gerne underholdes.

Se eksemplet for BROEN-LAB hvor vi gik efter en kort fortælling, hurtigt klipning og frisk stemning.

Det kommer (bl.a.) ned til målgruppen.

Om du skal fokusere mere på dine selling points eller historie kommer ned til målgruppen, anvendelsen og formatet. Der er ikke nogen huskeregler du skal følge, det meget på fornemmelsen i den given situation hvad der virker bedst.

Det som ligger lige til benet er selvfølglig at fokusere på selling points. Og det som kræver mere kreativitet er den gode historie, og det er formenligt også det som overrasker mest og gør størst indtryk.

Indlægget Fortælling eller salg? blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Føj kapitler til YouTube video https://www.lrsnstudio.com/blog-post/foej-kapitler-til-youtube-video/ Tue, 04 Aug 2020 10:16:31 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=75336 Har du en længere video på Youtube kan det være godt at dele den op i flere afsnit. Det kan man nemt gøre med kapitler.
Med kapitler vil din tidslinje blive opdelt i felter hvor seeren kan følge med i hvilket emne de er nået til, eller hvor det emne de leder efter er henne i videoen.

Indlægget Føj kapitler til YouTube video blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Nu kan du føje kapitler til din video på YouTube for at skabe en bedre oplevelse for seeren.

 

Har du en længere video på Youtube kan det være godt at dele den op i flere afsnit. Det kan man nemt gøre med kapitler.

Med kapitler vil din tidslinje blive opdelt i felter hvor seeren kan følge med i hvilket emne de er nået til, eller hvor det emne de leder efter er henne i videoen.

Personligt finder jeg det ret nyttigt når jeg ser længere videoer (+5 minutter) på youtube. Og ofte vil algoritmen belønne dem som benytter flest af nye funktioner på platformen, så det kan sagtens betale sig at bruge 2 minutter på at føje kapitler til din video.

YouTube har uploadet deres egen lille guide til hvordan du tilføjer disse kapitler. Jeg linker til videoen nederst.

Sådan gør du:

  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Gå til den video, du vil tilføje kapitler til.
  3. Vælg REDIGER VIDEO.
  4. I feltet “Beskrivelse” på siden “Tilføj detaljer” skal du tilføje en liste med tidsstempler og titler.
    Eksempel:
    00:00 Intro
    01:20 Emne 1
    3:15 Emne 2

Det er vigtigt at første tidsstempel er 00:00 og det går i kronologisk rækkefølge. Der skal også være mindst 10 sekunder imellem hver kapitel.

Når du har tilføjet alle tidsstempler skal du blot gemme, og din video vil nu være delt op i kapitler.

Indlægget Føj kapitler til YouTube video blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Tænk strategi ind i video https://www.lrsnstudio.com/blog-post/taenk-strategi-ind-i-video/ Wed, 01 Jul 2020 11:04:29 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=75230 Det vigtigste ved videoproduktion af ikke kameraet, eller gode mikrofoner, men at have en klar strategi for hvordan videoerne skal benyttes efterfølgende. Dette blogindlæg, og video, har jeg skrevet på grund af at ser mange der ikke har en plan for deres nye video(er).

Indlægget Tænk strategi ind i video blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Det vigtigste ved videoproduktion af ikke kameraet, eller gode mikrofoner, men at have en klar videostrategi for hvordan videoerne skal benyttes efterfølgende.

Dette blogindlæg, og video, har jeg skrevet på grund af at ser mange der ikke har en plan for deres nye video(er). Og så sker der ofte det at videoens fulde potentiale ikke bliver brugt, eller den blot går til spilde. Det er altså både penge, men også tid der går til spilde.

Så forhåbentligt kan dette indlæg sætte fokus på dette.

En videostrategi er forskellig for alle virksomheder. Kunderejse og købsflow varierer meget. Men kan starte med at kigge på sin marketingplan, hvis man har en, og spørger salg & marketing omkring kundeadfærd. For det handler om at kende sin målgruppe inden man går igang med at producerer indhold. 

Hvor finder man sin målgruppe? Hvad interessere de sig for? Hvad er vigtigt for dem? 

Ligegyldig målgruppe vil man typisk starte med at udgive autentisk indhold, som viser Jer som førende eksperter på området. Når man har begyndt at opbygge en “fangruppe” kan man se på hvordan man omdanner dem til kunder ved at præsenterer dem for mere sælgende indhold med klare call to actions. 

Samtidig går det måske også op for en at man ikke kan benytte det samme indhold og video igennem hele kunderejsen. Én video kan ikke alt. Har man for eksempel en større video i tankerne skal man prøve at, se om man kan dele den op i mindre bidder der har hver deres formål. På den måde skaber man skarpere indhold, og bedre resultater. 

Omkring dette med at opbygge bedre indhold- og annonceflows kan man se mere om i videoindlægget her: Opsætning af annonceflows

På grund af vigtigheden for den rette videostartegi er LRSN Studio også klar til sparre med omkring dette. Om det er online, offline eller implementering i nuværende marketing- og salgsmateriale.
Kontakt os for sparring.

Indlægget Tænk strategi ind i video blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Undertekster på LinkedIn – guide (2020) https://www.lrsnstudio.com/blog-post/undertekster-linkedin-guide/ Thu, 11 Jun 2020 09:30:08 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=75143 En guide til at uploade undertekster til din video på LinkedIn. I dag ser de fleste videoer uden lyd på sociale medier, og derfor er undertekster på videoen ret essential. Hvis du har fået produceret videoen professionel har du sikkert modtaget en SRT undertekstfil sammen med din videofilm...

Indlægget Undertekster på LinkedIn – guide (2020) blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

En guide til at uploade undertekster til din video på LinkedIn.

I dag ser de fleste videoer uden lyd på sociale medier, og derfor er undertekster på videoen ret essential.

Hvis du har fået produceret videoen professionel har du sikkert modtaget en SRT undertekstfil sammen med din videofil. En SRT fil er en form for tekstdokument med tidskoder og tekst. De forskellige videoafspillere læser så dokumenter og indsætter underteksterne de rigtige steder i videoen.

Det smarte ved SRT er at seeren selv kan bestemme om de vil se videoen med eller uden tekster. Er undertekster for eksempel hardcoded (brændt ind) i videoen, så kan de ikke slåes til/fra når den først er uploadet.

Har du ikke modtaget en SRT fil kan du oprette dine egne med programmer som AegiSub eller YouTube.

      Guiden i steps:

  1. Tryk opret nyt indlæg

  2. Vælg video, og upload din videofil

  3. Tryk rediger på videoen

  4. Vælg din SRT fil

  5. Tryk afslut

Herefter kan du skrive din tekst som bliver offentliggjort sammen med videoen.

Jeg håber denne guide gav dig de svar du skulle bruge ?

Indlægget Undertekster på LinkedIn – guide (2020) blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Kan en video blive for lang? https://www.lrsnstudio.com/blog-post/kort-eller-lang-video/ Tue, 19 May 2020 07:00:53 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=74763 Det med de 2 minutter er ikke helt galt, men det er kun noget som passer på for især én placering. Ifølge en undersøgelse som videoplatformen TwentyThree har lavet er der stor forskel på hvor meget af en video folk ser på forskellige placeringer.

Indlægget Kan en video blive for lang? blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Spørger man en medarbejder i marketing i dag vil de sige at videoer altid skal holde sig under 2 minutter for ellers bliver de ikke set.

Alting skal altså koges helt ned og have et ‘snappy’ tempo.

Og det er helt rigtig at man stortest altid skal prøve at få fjernet alt irrelevant i sine videoer og kun beholde det relevante, men det betyder ikke at dit video-content behøver at have en længde på kun 2 minutter.

Hvornår skal det være kort eller lang format?

Det med de 2 minutter er ikke helt galt, men det er kun noget som passer for især én placering. Ifølge en undersøgelse som videoplatformen TwentyThree har lavet er der stor forskel på hvor meget af en video folk ser på forskellige placeringer/medier.

Se bare på den gennemsnitlige view-time fra disse tre placeringer:

Website

YouTube

Facebook

Her kan vi se at folk ser gennemsnitligt 4 minutter og 59 sekunder af en video når den er på en landingpage (f.eks. forsiden af din hjemmeside). Imens er det 1 minut og 14 sekunder på YouTube, og til sidst 6 sekunder (!) på facebook.

Hvad fortæller dette os?

Alt afhængig af hvor folk er henne i kunderejsen giver de din virksomhed mere eller mindre opmærksomhed.

Typisk har en virksomhed første møde med kunden på sociale medier, og derfor er det svært at få folk til at give dem deres opmærksomhed i meget længere tid end 6 sekunder tydeligvis.

Men er de længere nede i købsrejsen og klikker rundt på din hjemmeside, så har du deres fulde opmærksomhed og de vil derfor bruge mere tid på at lære om din virksomhed eller produkt igennem en video.

YouTube er midt imellem. Det kan både være potentielle kunder der snubler over din video, men også folk der søger specifikt efter den og havner på platformen.

Derfor skal man variere sit videoindhold alt efter placering. For eksempel noget kort der vækker hurtig opmærksomhed og gør folk sultne efter mere til sociale medier, og noget mere dybdegående til hjemmesiden og YouTube.

På den måde får dem der er øverst i din slagstragt / kunderejse kun en kort præsentation og minimal info. Og dem der oprigtig er interesseret i produktet får alle de små detaljer med der kan skabe et salg.

Engagement drevet videoer

En ting er hvor ens video bliver set i forhold til længde og placering, noget andet er hvor meget engagement videoen driver. Tager folk en action efter de har set videoen?

Her har længden også en betydning. Igen har TwentyThree givet os lidt data på dette. Og de videoer der skaber størst engagement er videoer med en varighed på +45 minutter. Og de videoer der skaber mindst er videoer på 0-2 minutter.

Og ser man på videoer der bliver produceret, så er langt de fleste videoer (54%) på 0-2 minutter. Kun 4% er de videoer der bliver uploadet er på +45 minutter.

Engagement på videoer

+45 min

5-15 min

0-2 min

Videoer der bliver produceret

0-2 min
2-5 min
+45 min

Opsummering

Med dette data kan vi konkludere at én video sjælendt kan det hele. Enten går man efter at komme bredt ud og lave noget branding, eller også prøver man at skabe engagement.

Når man har set dette data vil jeg anbefale at tage et kig på blogindlægget omkring opsætning af annonceflows. 

Indlægget Kan en video blive for lang? blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Bedre videoopkald på 5 minutter https://www.lrsnstudio.com/blog-post/bedre-videoopkald-paa-5-minutter/ Sun, 12 Apr 2020 09:56:00 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=74827 Her er der 5 tips til at din del af videoopkaldet sidder lige i kassen. Tips til både et bedre billede og bedre lyd ved brug af de ting du har i forvejen. Om du bruger Zoom, facetime, skype, hangout eller teams er ligegyldig for disse tips. Det vigtige er bare at du ser bedre ud til dit næste møde over video. 

Indlægget Bedre videoopkald på 5 minutter blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Her er der 5 tips til at din del af videoopkaldet sidder lige i kassen. Tips til både et bedre billede og bedre lyd ved brug af de ting du har i forvejen.

Om du bruger Zoom, facetime, skype, hangout eller teams er ligegyldig for disse tips. Det vigtige er bare at du ser bedre ud til dit næste møde over video. 

 

1. Photo Booth

Start med at åbne Photo Booth eller anden webcam program for at se dig selv inden du deltager i et videoopkald. Nu kan vi nemlig justere billedet til inden istedet for at gøre det under et møde. Det forstyrre nemlig de andre og virker uprofessionelt at justere sit billede under mødet.

 

2. Lys

Det vigtigeste i et videoopkald er at kunne se dig. Derfor skal du belyses godt. Du har sikkert ikke et dedikeret videolys lige ved hånden, men det er intet problem! Træk gardinerne fra og fyld hjemmet med lys. Placere dig enten lige på foran et vindue, eller maks 45 grader skråt for et vindue. 

 

3. Kamera placering

Der er ikke så mange muligheder her. Her er det bare vigtigt at du er i øjenhøjde med kameraet (og derved personen i den anden ende). Find hvad du har til at hæve kameraet op i den rigtige højde. Det kan være bøger, kasser, en taburet osv.

 

4. Baggrund

Nu har vi stort set styr på billedet – vi mangler blot at tjekke at baggrunden ser præsentabel ud. 

Nogen programmer (f.eks. Zoom) kan sløre din baggrund og erstatte den med andet, men det er er altid en godt ide alligevel at have en præsentabel baggrund ?

 

5. Lyd

Mikrofoner i bærbare computere er faktisk blevet ret gode på det seneste, men man kan alligevel godt prøve at forbedre det. Hvis du har et sæt høretelefoner med indbygget mikrofon kan du benytte dem til at få en bedre lyd. Ved at tage et par telefoner på får man nemlig mikrofonen placeret tættere på munden, og det vil automatisk gøre lyden bedre – især hvis der er støj i lokalet. 

Optag en video på din computer hvor du tester med og uden en anden mikrofon for at finde den bedste løsning inden videoopkaldet. Flere tips til dette her.

 

Husk også at sikre at programmet du bruger til dit videomøde benytter den mikrofon du ønsker at benytte. Og så husk også lige at have styr på tøj, hår og makeup inden du går live ?

Så burde du være klar til dit næste videoopkald! 

Indlægget Bedre videoopkald på 5 minutter blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>
Opsætning af annonceflow (B2B) https://www.lrsnstudio.com/blog-post/opsaetning-af-annonceflow-b2b/ Thu, 02 Apr 2020 07:55:53 +0000 https://www.lrsnstudio.com/?p=74769 Langt de fleste annonceflows er bygget op omkring en salgstragt. Først skaber man noget opmærksomhed, derefter får man folks interesse om produktet, og går videre til at informere målgruppen for til sidst at få dem til at tage action og kontakt. 

Indlægget Opsætning af annonceflow (B2B) blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>

Se hvad jeg anbefaler at kører som annonce på sociale medier i dit annonceflow.

Langt de fleste annonceflows er bygget op omkring en salgstragt. Først skaber man noget opmærksomhed, derefter får man folks interesse om produktet, og går videre til at informere målgruppen for til sidst at få dem til at tage action og kontakt. 

Okay, så det er noget med en reklamefilm der slutter med ‘kontakt os på…’?

Det er ikke helt så enkelt. Især ikke hvis man prøver at komme igennem alle trin med én annonce og ét stykke indhold. 

Jeg har været lidt inde på annonceflow før i indlægget med Magnus Neble (Social media annoncør).

Hele denne ‘filosofi’ om hvilket indhold man skal bruge i hvilke faser har jeg samlet fra de virksomheder der benytter sig af det indhold LRSN Studio producerer til dem. Det bliver fulgt på tæt hold hvordan det bliver brugt, og man lære konstant nyt omkring folks online adfærd og hvilket indhold der virker, og hvad der desværre ikke gør.

Hvis man kigger på første step: Opmærksomhed.

Så tænker de fleste en reklamefilm fordi det er det man er vant til fra TV. Der kører de helt klassiske reklamer. Men skal man annoncere på sociale medier skal man huske at grunden til folk er der er for at slippe for reklamer. Folk er på sociale medier for at connecte med hinanden og hente information.

Derfor skal man prøve at få det første led i sit annonceflow til at connecte med folk, eller informere dem. Guides er gode til dette. Det kan både være som video, blog eller billede.

Step to: Interresse.

Nu har målgruppen stiftet  Bekendtskab med jeres brand, og nu er de klar til at høre hvilke problemer I løser. Det kan være at du laver en anden guide eller på en anden måde bliver ved med at give dem værdi – samtidig med at du selvfølgelig skal drive forretning.

Det vil også være lettere at skaffe f.eks. emails i en leadgenerings kampagne her i step o, hvis du har startet ud med at give folk gratis viden inden. Du må altså først give før du kan få.

Når man har skabt en interesse hos folk, så er det meget typisk at folk selvfølgelig undersøger market for den bedste løsning for dem. De er altså nu i step tre: Beslutningsfasen. 

Her er det godt at gøre brug af kundeudtalelser. Hvad siger tidligere kunder om jeres produkt, og hvordan har det hjulpet dem? 

Man kan enten gøre dette som video for skabe et mere personligt billede, eller som ren tekst evt. sammen med et grafisk opslag. 

Når folk har taget deres beslutning skal man være klar med step fire: Closing.

Altså call to action annoncer. Få folk tage kontakt til jer, eller klik til hjemmesiden og afgiv en ordre. 

Hvis de beslutter sig i step tre, hvorfor skal man så køre flere annoncer?

Grunden til at køre simple CTA annoncer er fordi at folk er dovne, sagt ligeud. Folk mister også hurtigt fokus så derfor skal man hele tiden være til syne, og skubbe lidt til folk. 

Disse annoncer kan være ret enkle og typisk et billede eller et stykke grafik til at fange deres opmærksomhed. 

Et andet interessant emne at dykke ned i vil være at vende hele tragten på hovedet, eller lige frem fjerne den og bruge en anden model. Dette emne kan du læse om på Business Danmark.

salgstragt

Producer dit eget indhold 

Lige præcis disse CTA (call to action) annoncer og nogen af de andre annoncer man vil køre i et annonceflow behøver ikke altid af være høj professionel produktion. Man kan sagtens lave en lille foto session med sin telefon og indsætte lidt grafiske elementer.

Gratis billeder og video

En god måde at skabe opmærksomhed på er selvfølgelig at få fat i noget lækkert indhold. Hvis budgettet ikke er til at hyre en professionel til at skabe originalt indhold kan man downloade billede og video indhold flere steder online. Kendt som stock photos (dog er kvaliteten og variationen kommet langt vej på det seneste, og billederne kan se ganske naturlige ud).

Og flere studier viser også at lidt grafiske elementer, eller anden form for redigering, performer bedre end et stykke helt “plain” billede. 

Men bare rolig der findes nemlig et par gode gratis værktøjer online til denne form for redigering – også til dig som ingen erfaring har med grafisk design!

Jeg har sammensat en liste med hvor jeg henter mit gratis indhold, samt en kort introduktion til brug af to online værktøjer til grafisk redigering.  

Med dette kan du på egen hånd skabe indhold til brug i et annonceflow, opslag til sociale medier eller blogindlæg. Jeg vil mene det er til stor nytte hvis jeres brand benytter meget content, eller budgettet ikke altid strækker til professionel service. 

Modtag min personlige liste med steder over gratis billede- og videoindhold.

+ introduktion til gratis redigeringsværktøj.

Indlægget Opsætning af annonceflow (B2B) blev først udgivet på LRSN Studio.

]]>