BROEN-LAB

Safe and flexible laboratories

Beskrivelse

BROEN-LAB er dansk producent af fittings, safety shower og løsninger til fleksible laboratorier. De leverer til selvstændige laboratorier, skoler og hospitaler i hele verden.

De henvendte sig da det var tid til at opdatere, og optimere deres salgsmateriale. Her skulle video spille en stor rolle.
Når man snakker med kunder i hele verden kan video give det bedste indtryk af produktet uden at de fysisk har det i hånden.

Vi startede med at holde møder omkring hvad de havde brug for videoen skulle fortælle, og hvordan man gjorde det bedst muligt.

Da der var samlet nok viden præsenteret vi et storyboard, og tilhørende manuskript. Efter feedback og tilrettelser blev det godkendt, og det var tid til at optage. Optagelserne var nøje planlagt da vi både arbejdede med statister, forskellige lokationer og deres produktion der ikke måtte forstyrres for meget.

Det hele endte med at gå som smurt og problemfrit. Da voiceover var inspillet gik post produktionen igang. Og en fejl beskrivelse i manuskript til den ene produktvideo gjorde at voiceover desværre skulle indspilles på ny. Men dette var hurtigt løst,
og en ny version af videoen var klar. Der gik ikke længe, så var videoerne godkendte og klar til at blive taget i brug.

BROEN-LAB har fået præsenteret deres virksomhed og værdier i en præsentationsvideo der er let forståelig, produktvideoer over deres forskellige produktkategorier og kunde testimonial.


BROEN-LAB A/S
www.broen-lab.com

Services

  • Udvikling af strategi
  • Storyboard
  • Manuskript
  • Casting
  • Voiceover
  • Produktion
  • Post produktion
  • Udvikling af grafisk videoudtryk
  • Implementering i salgsmateriale
broen-lab case drone photo hq
broen-lab case girl smilling

”Peter har været en god samarbejdspartner både før, under og efter produktionen af videoerne.

Han har især været god til at formidle sine planer for videoens visuelle koncepter ved hjælp af klip fra tidligere videoproduktioner, hvilket gjorde os meget trygge ved at påbegynde samarbejdet.

Arbejdet, han har leveret, lever fuldt ud op til det aftalte.”
– Maiken, Marketing assistant, BROEN-LAB

broen-lab-manus-layout-case
broen-lab case meeting

Har I en udfordring vi skal løse?

Bliv kontaktet