LRSN Studio tilbyder videoproduktion af alle former for video, som f.eks. reklamefilm, webfilm, interviews, instruktionsvideoer, informationsvideoer, corporate video og eventvideoer.

Der bliver taget hånd om hele videoproduktionsprocessen fra start til slut. 

Peter Larsen: DoP (director of photography), creative director, video editor, sound editor, color grader og indehaver af LRSN Studio.

Caroline Minor: Mange års erfaring i at skabe minimalistiske og æstetiske grafiske designs som selvstændig.

Når der er behov for ekstra hænder til større videoproduktioner, har vi faste samarbejdspartnere til bl.a. videofotografering, still fotografering, dronefotografering og videoredigering. 

Dette betyder, at LRSN Studio altid er klar til at levere.

Hvad betyder “LRSN Studio”?
[ lɑˈseˀn ˈstjuːdɪəʊ ]

Navnet LRSN Studio kommer af Peter Larsen, som er forkortet til LRSN.
LRSN Studio er et sted, hvor kreativitet udfoldes, og videoer skabes.

Vil du gerne vide mere om Peter? Så kan du se videoen her og finde ud af hvordan det hele startede.

referencer videoproduktion
lydoptagelse til videoproduktion

“Efter flere års interesse for video, og et job som Filmproduction Assistant hos Johannes Torpe (tidl. creative director for Bang & Olufsen) valgte jeg at blive selvstændig i 2015, for at tilbyde mine kompetencer til virksomheder, der har behov for ny og effektiv markedsføring. “ – Peter Larsen

Hvorfor vælge LRSN Studio Videoproduktion?


En video kan være guld værd, men er det ikke. Altså, der er mange der tror at hvis de har en video har de et stykke magisk guld.

Video content er rigtig populært i dag, men hvis man tror at klik, visninger og salg vælter ind fordi man nu har fået produceret en video skal man tro om.

Lige så meget som det handler om at få en god, professionel og vel gennemtænkt video, så handler det også om at få den ud til de rette seere.

LRSN Studio er med hele vejen fra produktion til distribution af videoen. Du vil kunne modtage de bedste tips og rådgivning til at få spredt videoen bedst muligt.

Forbered dig allerede nu med vores blogindlæg.

SE BLOGINLÆG