DONNA media

Vi præsenterer: DONNA

I august 2021 lancerede vi vores nye brand DONNA.
Skabt til at udfordre måden virksomheder kommunikere på i dag og sammensætte den rette strategi for eksekvering af det producerede indhold for at de mål der bliver sat vil blive mødt.

gammel Hellerup gymnasium case study

Case Study – Gammel Hellerup Gymnasium

Gammel Hellerup Gymnasium stod overfor den udfordring at de skulle igang med en rebranding over for kommende nye elever. Deres brand og ry levede ikke op til virkeligheden og hverdagen på skolen.
Først samlede vi derfor inspiration om hvad de ønskede at vise, hvad der var deres ånd og hvad der knap så meget var deres ånd. Videoproduktionen gik til sådan her...

Covid-19 & Videoproduktion

For forsat at kunne producere video på lokationer med medvirkende følger vi regerings restriktioner om afstand, maske og hygiejne.
Dette betyder at langt de fleste produktioner kan lade sig gøre.

phone blog

Fortælling eller salg?

Skal man komme med en fortælling i sin reklame, eller skal man blot gå direkte til salget? Det ser vi nærmere på. I dag er storytelling det helt store buzz word, og mange vil derfor mene at man overhovedet ikke skal komme med noget der bare minder om salg i sit content.

Føj kapitler til YouTube video

Har du en længere video på Youtube kan det være godt at dele den op i flere afsnit. Det kan man nemt gøre med kapitler.
Med kapitler vil din tidslinje blive opdelt i felter hvor seeren kan følge med i hvilket emne de er nået til, eller hvor det emne de leder efter er henne i videoen.

Video strategi

Tænk strategi ind i video

Det vigtigste ved videoproduktion af ikke kameraet, eller gode mikrofoner, men at have en klar strategi for hvordan videoerne skal benyttes efterfølgende. Dette blogindlæg, og video, har jeg skrevet på grund af at ser mange der ikke har en plan for deres nye video(er).

Undertekster på LinkedIn – guide (2020)

En guide til at uploade undertekster til din video på LinkedIn. I dag ser de fleste videoer uden lyd på sociale medier, og derfor er undertekster på videoen ret essential. Hvis du har fået produceret videoen professionel har du sikkert modtaget en SRT undertekstfil sammen med din videofilm...

for kort video_for lang video

Kan en video blive for lang?

Det med de 2 minutter er ikke helt galt, men det er kun noget som passer på for især én placering. Ifølge en undersøgelse som videoplatformen TwentyThree har lavet er der stor forskel på hvor meget af en video folk ser på forskellige placeringer.

zoom videomeeting

Bedre videoopkald på 5 minutter

Her er der 5 tips til at din del af videoopkaldet sidder lige i kassen. Tips til både et bedre billede og bedre lyd ved brug af de ting du har i forvejen. Om du bruger Zoom, facetime, skype, hangout eller teams er ligegyldig for disse tips. Det vigtige er bare at du ser bedre ud til dit næste møde over video. 

annonceflow sales funnel

Opsætning af annonceflow (B2B)

Langt de fleste annonceflows er bygget op omkring en salgstragt. Først skaber man noget opmærksomhed, derefter får man folks interesse om produktet, og går videre til at informere målgruppen for til sidst at få dem til at tage action og kontakt. 

Brug videorekruttering til at tiltrække kandidater

Videorekruttering er måske et nyt ord for nogen. Der er flere forskellige måder at benytte video i sin rekruttering som f.eks. employer branding, jobopslag på video og screening af kandidater m.m.

Content marketing paa linkedin

Brug ikke YouTube, men start en blog

Udover at du holder folk på din hjemmeside, så vil du også opleve det er nemmere at dele et link til et blogindlæg end blot forsiden til din hjemmeside.

slideshow video

Erstat dit slideshow med videoer til salgspræsentationen

Hvis man variere sit slideshow med video, billede, og grafik vil man opleve at mødet bliver en mere positiv oplevelse for kunden. Derfor skal video fylde meget i din salgspræsentation.

viral video

Virale videoer – og hvorfor de gik virale

Her er 3 virale reklamer der har taget internettet med storm, og mit bud på hvorfor de gik virale.

Nupo – Behind the scenes

...Derfor fandt vi frem til et studie der havde et professionelt men samtidig hjemlig følelse. Her kunne vi styre miljøet bedre, og uden forstyrrelser da vi skulle optage over to dage.