Føj kapitler til YouTube video

Har du en længere video på Youtube kan det være godt at dele den op i flere afsnit. Det kan man nemt gøre med kapitler.
Med kapitler vil din tidslinje blive opdelt i felter hvor seeren kan følge med i hvilket emne de er nået til, eller hvor det emne de leder efter er henne i videoen.

Tænk strategi ind i video

Det vigtigste ved videoproduktion af ikke kameraet, eller gode mikrofoner, men at have en klar strategi for hvordan videoerne skal benyttes efterfølgende. Dette blogindlæg, og video, har jeg skrevet på grund af at ser mange der ikke har en plan for deres nye video(er).

Undertekster på LinkedIn – guide (2020)

En guide til at uploade undertekster til din video på LinkedIn. I dag ser de fleste videoer uden lyd på sociale medier, og derfor er undertekster på videoen ret essential. Hvis du har fået produceret videoen professionel har du sikkert modtaget en SRT undertekstfil sammen med din videofilm...

Kan en video blive for lang?

Det med de 2 minutter er ikke helt galt, men det er kun noget som passer på for især én placering. Ifølge en undersøgelse som videoplatformen TwentyThree har lavet er der stor forskel på hvor meget af en video folk ser på forskellige placeringer.

Bedre videoopkald på 5 minutter

Her er der 5 tips til at din del af videoopkaldet sidder lige i kassen. Tips til både et bedre billede og bedre lyd ved brug af de ting du har i forvejen. Om du bruger Zoom, facetime, skype, hangout eller teams er ligegyldig for disse tips. Det vigtige er bare at du ser bedre ud til dit næste møde over video. 

Opsætning af annonceflow (B2B)

Langt de fleste annonceflows er bygget op omkring en salgstragt. Først skaber man noget opmærksomhed, derefter får man folks interesse om produktet, og går videre til at informere målgruppen for til sidst at få dem til at tage action og kontakt. 

Brug videorekruttering til at tiltrække kandidater

Videorekruttering er måske et nyt ord for nogen. Der er flere forskellige måder at benytte video i sin rekruttering som f.eks. employer branding, jobopslag på video og screening af kandidater m.m.

Brug ikke YouTube, men start en blog

Udover at du holder folk på din hjemmeside, så vil du også opleve det er nemmere at dele et link til et blogindlæg end blot forsiden til din hjemmeside.

Erstat dit slideshow med videoer til salgspræsentationen

Hvis man variere sit slideshow med video, billede, og grafik vil man opleve at mødet bliver en mere positiv oplevelse for kunden. Derfor skal video fylde meget i din salgspræsentation.

Virale videoer – og hvorfor de gik virale

Her er 3 virale reklamer der har taget internettet med storm, og mit bud på hvorfor de gik virale.

Nupo – Behind the scenes

...Derfor fandt vi frem til et studie der havde et professionelt men samtidig hjemlig følelse. Her kunne vi styre miljøet bedre, og uden forstyrrelser da vi skulle optage over to dage.

Content marketing hjælper Bad og Fliser med at vokse

Med et marketingbureau der konstant har brug for nyt indhold til annoncer har dette samarbejde haft stor værdi for Bad og Fliser. Se videoen her.

Tips til at lave bedre annoncer på Facebook og Instagram

I videoen her giver Magnus hans bedste tips til at lave bedre annoncer på facebook og instagram. Hvilke trends ser han i branchen?

Tøjvalg til video- og filmoptagelser

Kameraet opfanger farver og mønstre anderledes end øjet, og derfor er der specifikke ting som de fleste kamerafolk også ved vil skabe problemer i billedet.

Få mere indhold til sociale medier med disse metoder (2019)

De fleste har prøvet at sidde fast, været nede i et hul og tomme for ideer. Ikke det bedste sted at være når man laver content marketing...