Rebranding over for kommende elever af Gammel Hellerup Gymnasium.

 

Gammel Hellerup Gymnasium stod overfor den udfordring at de skulle igang med en rebranding over for kommende nye elever. Deres brand og ry levede ikke op til virkeligheden og hverdagen på skolen.

Først samlede vi derfor inspiration om hvad de ønskede at vise, hvad der var deres ånd og hvad der knap så meget var deres ånd.

Produktionen

Efter pre produktion med diverse storyboards og interview forberedelser gik vi ud og scoutede lokationer på skolen og castede elever.

Da det er en skole i fuld sving med daglig undervisning skulle det planlægges nøje med optagelser, så det hele kunne gå op. Optagelserne fandt sted henover 4 dage, hvor der blev interviewet og optaget diverse scener.

Alle optagelser gik heldigvis som planlagt, og post produktion kunne nu gå igang.

Videoproduktion
Gl. Hellerup gymnasium

Post produktionen

Da første udkast blev leveret var vi allerede tæt på en færdig version grundet den grundige pre produktion inden. Et par få tilrettelser og forbedringer og filmen var klar til at blive offentliggjort. Udover selve præsentationsfilmen blev der også produceret diverse korte teasere af samme råmateriale for at der kunne annonceres bredt på de sociale medier.

Her er hvad Gammel Hellerup Gymnasium har at sige om samarbejdet:

 

“Vi har været rigtig glade for at samarbejde med LRSN Studio om vores nye præsentationsfilm på Gammel Hellerup Gymnasium. Vi er meget tilfredse med et virkelig flot resultat.

Peter har udvist stor lydhørhed og forståelse for vores ønsker og har samtidig bidraget med professionelle råd og input til projektet.

Vi kan give de varmeste anbefalinger til et samarbejde med LRSN Studio.”

 – Sanne Bech Arvin, Gammel Hellerup Gymnasium.

Se mere om deres case her.