Gammel Hellerup Gymnasium

Mærk stemningen af faglighed og mangfoldighed

Beskrivelse

Gammel Hellerup Gymnasium søgte efter at få fremvist skolen som de ser den til hverdag.

En præsentationsfilm skulle give kommende elever et indblik i skolens ånd og værdier, og vende deres rygte til det bedre.

For Gl. Hellerup var det vigtigt at filmen henvendte sig til lige præcis kommende elever, og talte deres sprog. Det betød også at vi skulle vende den visuelle stil 180 grader i forhold til deres tidligere film.

Der var nogle helt bestemte emner der skulle med, og nogle helt bestemte faciliter og aktiviter. Så vi planlagde sammen med skolen de forskellige interviews, og scener. Deres kerneværdier (faglighed, fællesskab og mangfoldighed) var udgangspunktet for filmen.

For at få et bredt billede af elever og skolen optog vi interviews af elever på forskellige studeretninger, på forskellige lokationer. De resterende optagelser er en blanding af hverdag og fremhævet karakter hos folk, eller af faciliter, og aktiviteter. På den måde kan vi blive ved med at overraske folk undervejs og opretholde energien i filmen.

Når man tænker på hvor mange medvirkende, og forskellige lokationer der er med, så kan ens tidsplan hurtigt skride. Men det hele var planlagt i samarbejde med skolen og derfor endte det med at alle optagelser gik efter planen.

Post produktionen gik som forventede, og der blev afleveret en version til website, samt kortere versioner til sociale medier og annoncering i diverse formater.


Gammel Hellerup Gymnasium
www.ghg.dk

Services

  • Kreativ udvikling
  • Casting
  • Interview
  • Produktion
  • Post produktion
  • Sparring til markedsføring
GHG videoproduktion

“Vi har været rigtig glade for at samarbejde med LRSN Studio om vores nye præsentationsfilm på Gammel Hellerup Gymnasium. Vi er meget tilfredse med et virkelig flot resultat.

Peter har udvist stor lydhørhed og forståelse for vores ønsker og har samtidig bidraget med professionelle råd og input til projektet.

Vi kan give de varmeste anbefalinger til et samarbejde med LRSN Studio.”

 – Sanne Bech Arvin, Gammel Hellerup Gymnasium.

gl. hellerup gymnasium videoproduktion
Videoproduktion

Har I en udfordring vi skal løse?

Bliv kontaktet