Plutonic Media

Digital Marketing Bureau

Beskrivelse

Plutonic Media hjælper virksomheder med at markedsføre dem online. Både sociale medier og Google.

De får hovedsagligt nye kunder baseret på deres arbejde gjort hos andre virksomheder, og derfor er det utrolig vigtigt for dem at få vist deres arbejde frem. Som marketing bureau ved de også hvor stor en rolle video spiller, og derfor skulle de selvfølgelig benytte mediet selv.

For Plutonic Media var det vigtigt at vise den gode kommunikation de har med deres kunder, hvordan de har grebet kundens udfordring an og kundens generelle mening om Dem som samarbejdspartner.

Vi præsenterede dem for et visuelt udtryk der satte Frederik fra Plutonic Media på kundens lager, og derved udtrykte at de var en integreret del af kundens virksomhed. Og deres egen kunde (Bodyman) blev placeret i deres eget univers. Til videoen skulle der også benyttes diverse grafiske elementer for at understøtte det der blev fortalt.

Optagelserne fandt sted på deres kundens lager i Aalborg, samt deres butik. Alt gik efter planen, og efter en lille dags optagelse var der nok til post produktion.

Plutonic Media er tilfredse med resultatet og er gået igang med at markedsføre sig med videoen. De forventer at benytte endnu mere video i fremtiden.


Plutonic Media
www.plutonic.dk

Services

  • Visual udvikling
  • Interview
  • Produktion
  • Post produktion

”Noget jeg især værdsatte var hans tilgang til at få de deltagende personer til at føle sig trygge. Der er ingen tvivl om, at det kan være grænseoverskridende for mange at stå foran et kamera med lysopsætning mm. og blive interviewet. Her kunne jeg tydeligt mærke erfaringen og professionalismen, som var med til at gøre det til en virkelig tryg, sjov og fed oplevelse.”

– Frederik Ellingsgaard, Partner, Plutonic Media Aps

Har I en udfordring vi skal løse?

Bliv kontaktet