Plutonic Media

Digital Marketing Bureau

Beskrivelse

Plutonic Media hjælper virksomheder med at markedsføre dem online. Både sociale medier og Google.

De får hovedsagligt nye kunder baseret på deres arbejde gjort hos andre virksomheder, og derfor er det utrolig vigtigt for dem at få vist deres arbejde frem. Som marketing bureau ved de også hvor stor en rolle video spiller, og derfor skulle de selvfølgelig benytte mediet selv.

For Plutonic Media var det vigtigt at vise den gode kommunikation de har med deres kunder, hvordan de har grebet kundens udfordring an og kundens generelle mening om Dem som samarbejdspartner.

Vi præsenterede dem for et visuelt udtryk der satte Plutonic Media på deres kunders lager/bag facaden, og derved udtrykte at de var en integreret del af kundens virksomhed. Og deres egen kunde som skulle interviewes blev placeret i kundens univers. Til videoerne skulle der også benyttes diverse grafiske elementer for at understøtte det der blev fortalt.

Der er blevet produceret case study videoer med flere af deres kunder i forskellige kategorier og brancher.

Plutonic Media er tilfredse med resultaterne og er gået igang med at markedsføre sig med videoerne. De forventer at benytte endnu mere video i fremtiden.


Plutonic Media
www.plutonic.dk

Services

  • Visual udvikling
  • Interview
  • Produktion
  • Post produktion

”Noget jeg især værdsatte var hans tilgang til at få de deltagende personer til at føle sig trygge. Der er ingen tvivl om, at det kan være grænseoverskridende for mange at stå foran et kamera med lysopsætning mm. og blive interviewet. Her kunne jeg tydeligt mærke erfaringen og professionalismen, som var med til at gøre det til en virkelig tryg, sjov og fed oplevelse.”

– Frederik Ellingsgaard, Partner, Plutonic Media Aps

Plutonic case study interview video

Har I en udfordring vi skal løse?

Bliv kontaktet