Det vigtigste ved videoproduktion af ikke kameraet, eller gode mikrofoner, men at have en klar videostrategi for hvordan videoerne skal benyttes efterfølgende.

Dette blogindlæg, og video, har jeg skrevet på grund af at ser mange der ikke har en plan for deres nye video(er). Og så sker der ofte det at videoens fulde potentiale ikke bliver brugt, eller den blot går til spilde. Det er altså både penge, men også tid der går til spilde.

Så forhåbentligt kan dette indlæg sætte fokus på dette.

En videostrategi er forskellig for alle virksomheder. Kunderejse og købsflow varierer meget. Men kan starte med at kigge på sin marketingplan, hvis man har en, og spørger salg & marketing omkring kundeadfærd. For det handler om at kende sin målgruppe inden man går igang med at producerer indhold. 

Hvor finder man sin målgruppe? Hvad interessere de sig for? Hvad er vigtigt for dem? 

Ligegyldig målgruppe vil man typisk starte med at udgive autentisk indhold, som viser Jer som førende eksperter på området. Når man har begyndt at opbygge en “fangruppe” kan man se på hvordan man omdanner dem til kunder ved at præsenterer dem for mere sælgende indhold med klare call to actions. 

Samtidig går det måske også op for en at man ikke kan benytte det samme indhold og video igennem hele kunderejsen. Én video kan ikke alt. Har man for eksempel en større video i tankerne skal man prøve at, se om man kan dele den op i mindre bidder der har hver deres formål. På den måde skaber man skarpere indhold, og bedre resultater. 

Omkring dette med at opbygge bedre indhold- og annonceflows kan man se mere om i videoindlægget her: Opsætning af annonceflows

På grund af vigtigheden for den rette videostartegi er LRSN Studio også klar til sparre med omkring dette. Om det er online, offline eller implementering i nuværende marketing- og salgsmateriale.
Kontakt os for sparring.