Det første man skal starte med når det kommer til at oprette en annonce er indholdet, og det er også det vigtigste for din annoncering.

Når man har styr på dét kan man begynde at snakke om målgruppe selektion, placering, optimering, split test, tracking osv. 

Derfor fokuser vi i dette indlæg på at få bedre indhold til de annoncer du skal til at oprette. 

Jeg har været ude og snakke med Magnus Neble fra RocketOnline. Magnus driver sig eget marketingbureau og sidder med social media annoncering hver dag for hans kunder.

Mit navn er Peter, og jeg er video producer / content creator. Og jeg tænkte at Magnus og jeg var et godt match til at lave dette indlæg. 

Jeg kender Magnus fra dengang vi sad på samme kontorfælleskab, og vi har arbejdet sammen om at skabe gode resultater for kunder via indhold produktion og annoncering.

I videoen herunder giver Magnus hans bedste tips til at lave bedre annoncer på facebook og instagram med fokus på det visuelle indhold man bruger. 

Hvor skal man starte? Hvad skal det fortælle? Hvad skal man få folk til at gøre efterfølgende? Hvilke trends ser du i branchen?

Kort opsummering:

  1. Forberedelse.
    Begynd ikke at producer indhold uden en plan!

2. Variation.
Både emner og medietype skal have variation. Det hele skal f.eks. ikke være how-to videoer.

3. Personlighed.
Få nogen personer på videoerne og billederne. Vis folk hvem I er!

 

Jeg håber at disse tips kan gøre at dine annoncer på facebook og instagram (og andre sociale medier) bliver endnu skarpere! Gå på opdagelse i bloggen og find flere tips til marketing og video ?