De fleste har prøvet at sidde fast, været nede i et hul, tom for ideer. Ganske normalt. Når man sidder med det samme produkt hver dag kan det blive svært at på det med et par friske øjne. 

Men du skal jo have noget nyt frisk indhold til dine sociale medier, og det kommer ikke af sig selv! (eller gør det?) Derfor har jeg her et par metoder til dig der er løbet tør for ideer, eller er kommet ned i et sort hul. 

Hvis du gør dig i Content Marketing er dette ikke det bedste sted at være…

Følg disse metoder, tilpas dem derefter, og se hvordan de hver især kan hjælpe dig til nyt og bedre indhold ?

 

  1. Gem dine ideer.

Når man skal bruge dem er de der aldrig. Ideerne kommer typisk på de mest mærkeligste tidspunkter som f.eks. i badet, i sengen, under middagen, midt i et kedeligt foredrag eller til møde i banken. Så få skrevet dem ned når de er der. 

Hvis du er alene om opgaven kan det klares i en notesbog eller på et stykke papir, men arbejder man sammen med et team er det en god ide at oprette et delt dokument i f.eks. Google docs, evernote eller trello.

2. Spionere på din målgruppe.

Find ud af hvor din målgruppe holder til. Om enten det er i en facebook gruppe eller i et supermarked. Find ud af hvad der interessere dem i øjeblikket og se hvordan du kan inkorporere det i dit content så din målgruppe får en relation til det du deler. 

 

3. Tal med kundeservice og sælgerne.

Kundeservice får garanteret en masse spørgsmål om dit produkt eller service, som du kan omsætte til værdifuldt indhold på dine kanaler. Det samme gælder sælgere. Spørg dem derfor regelmæssigt om deres oplevelser med kunderne. Er du selv en af disse, så skriv dine oplevelser med kunden ned med det samme.

 

4. Se tilbage.

Et godt tip er at gå igennem dit egen feed og se tilbage på tidligere opslag. Måske der er nogen opslag der har fungeret bedre end andre. Hvad gjorde du anderledes? Hvordan kan du regenerere denne effekt?

 

5. Bliv inspireret.

Tag et kig på andre i branchen og se hvad der virker, og ikke virker for dem. Men se også på andre der ikke er i din branche, men som stadig kan give inspiration til anderledes og bedre opslag til dine egne kanaler.