Tænk strategi ind i video

Det vigtigste ved videoproduktion af ikke kameraet, eller gode mikrofoner, men at have en klar strategi for hvordan videoerne skal benyttes efterfølgende. Dette blogindlæg, og video, har jeg skrevet på grund af at ser mange der ikke har en plan for deres nye video(er).

Bedre videoopkald på 5 minutter

Her er der 5 tips til at din del af videoopkaldet sidder lige i kassen. Tips til både et bedre billede og bedre lyd ved brug af de ting du har i forvejen. Om du bruger Zoom, facetime, skype, hangout eller teams er ligegyldig for disse tips. Det vigtige er bare at du ser bedre ud til dit næste møde over video. 

Brug ikke YouTube, men start en blog

Udover at du holder folk på din hjemmeside, så vil du også opleve det er nemmere at dele et link til et blogindlæg end blot forsiden til din hjemmeside.

Erstat dit slideshow med videoer til salgspræsentationen

Hvis man variere sit slideshow med video, billede, og grafik vil man opleve at mødet bliver en mere positiv oplevelse for kunden. Derfor skal video fylde meget i din salgspræsentation.

Tips til at lave bedre annoncer på Facebook og Instagram

I videoen her giver Magnus hans bedste tips til at lave bedre annoncer på facebook og instagram. Hvilke trends ser han i branchen?

Tøjvalg til video- og filmoptagelser

Kameraet opfanger farver og mønstre anderledes end øjet, og derfor er der specifikke ting som de fleste kamerafolk også ved vil skabe problemer i billedet.

Få mere indhold til sociale medier med disse metoder (2019)

De fleste har prøvet at sidde fast, været nede i et hul og tomme for ideer. Ikke det bedste sted at være når man laver content marketing...

Inden dit næste indlæg på sociale medier skal du overveje 5 ting

Benyt ord der trigger din målgruppe til at stoppe op og tage handling på opslaget (f.eks. "optimere din..", "...

Få let automatiske undertekster på dine videoer med Clips

Med Clips kan med få sat undertekster på sine videoer, imens man optager den. Det hele foregår helt automatisk og fungerer ganske udemærket.

Begynder guide til Content Marketing på LinkedIn

7 Tips til at få succes med content marketing på LinkedIn når du er begynder.

Få succes med video marketing (2019)

Video marketing kræver lidt viden for at man ikke bare famler rundt i blinde i håb om at få succes. Men når man først kommer lidt ind i hele videomarketing verden giver de fleste ting mening. 

10 Tips til at blive bedre foran et kamera

Du ser sur ud, har en forkert kropsholdning og så hakker du igennem manus og lyder måske lige frem som robotstemmen fra Google translate.

Hvad skal jeg gøre med mine hænder?

Jeg har her et par tips til dig der ikke ved hvad du skal gøre af dine hænder på video.
1. Sørg for at dine hænder enten er ude eller inde for rammen. Find ud af hvor billedet på videoen skærer...

Tips til bedre lyd når du bruger mobilen

Så derfor skal man selvfølgelig have en lyd der går klart igennem, især hvis ens video er et interview, produktvideo, præsentation eller en podcast (kun lyd)...

Boost din video med disse tips

De her tips vil man gøre godt af at bruge hvis man ønsker at stikke lidt ud fra de så mange andre videoer der er på diverse sociale medier.
Konkurrencen for at få folks opmærksomhed bliver nemlig større og større for hver dag, og det er her disse tips kommer ind i billedet.