Fortælling eller salg?

Skal man komme med en fortælling i sin reklame, eller skal man blot gå direkte til salget? Det ser vi nærmere på. I dag er storytelling det helt store buzz word, og mange vil derfor mene at man overhovedet ikke skal komme med noget der bare minder om salg i sit content.

Tænk strategi ind i video

Det vigtigste ved videoproduktion af ikke kameraet, eller gode mikrofoner, men at have en klar strategi for hvordan videoerne skal benyttes efterfølgende. Dette blogindlæg, og video, har jeg skrevet på grund af at ser mange der ikke har en plan for deres nye video(er).

Kan en video blive for lang?

Det med de 2 minutter er ikke helt galt, men det er kun noget som passer på for især én placering. Ifølge en undersøgelse som videoplatformen TwentyThree har lavet er der stor forskel på hvor meget af en video folk ser på forskellige placeringer.

Brug videorekruttering til at tiltrække kandidater

Videorekruttering er måske et nyt ord for nogen. Der er flere forskellige måder at benytte video i sin rekruttering som f.eks. employer branding, jobopslag på video og screening af kandidater m.m.

Virale videoer – og hvorfor de gik virale

Her er 3 virale reklamer der har taget internettet med storm, og mit bud på hvorfor de gik virale.

Nupo – Behind the scenes

...Derfor fandt vi frem til et studie der havde et professionelt men samtidig hjemlig følelse. Her kunne vi styre miljøet bedre, og uden forstyrrelser da vi skulle optage over to dage.

Tøjvalg til video- og filmoptagelser

Kameraet opfanger farver og mønstre anderledes end øjet, og derfor er der specifikke ting som de fleste kamerafolk også ved vil skabe problemer i billedet.

Få mere indhold til sociale medier med disse metoder (2019)

De fleste har prøvet at sidde fast, været nede i et hul og tomme for ideer. Ikke det bedste sted at være når man laver content marketing...

Brug af musik og rettigheder i videoproduktion

Hvis man vil bruge musikken som den er skal man have rettighederne. For at få fat i de her rettigheder skal man købe

Er fremtidens video lavet på højkant?

Som det var for et par år tilbage var alle videoer bredformat 16:9 som vi kender det fra tv’et. Men på grund af mobiltelefoner, facebook...

Hvem er Peter Larsen?

De første videoer jeg lavede var fra ferie af, og sammen med venner. Det hele blev redigeret direkte på mobilen med gratis apps. Ja faktisk er det stadig sådan i dag at jeg optager små ferievideoer på mobilen og...

Color Grading: Hvad betyder det?

Det giver dig en stor mulighed for virkelig at tilpasse farverne som du har lyst til, og som der er behov for. 
Hvis man skal lidt ind i hvad der sker i processen så handler det om at få hvidbalancen på plads, få kontrast sat rigtigt til billedet og sørge for at farverne er som de skal være.

Billede vs. Lyd – hvad gør professionel video professionel?

Mobiltelefoner er blevet gode at optage med. Men det er kun billede delen indtil videre. Faktisk er det sådan på alle kameraer. Du starter med kameraet, og tilføjer så ekstra lys for at gøre billedet bedre.

Mobil vs. Professionel video

Tag et kig på de sociale medier. Der er et hav af videoer, og faktisk er størstedelen “hjemmelavet”. De er altså typisk optaget med mobilen – helt urørt ud af kameraet, ingen redigering og direkte online.

Lav din egen video

Selvfølgelig kan man lave sine videoer selv. Faktisk har jeg (Peter Larsen) udviklet og produceret en god håndfuld super fede produktvideoer til en kunde. På et tidspunkt hører jeg ikke mere fra kunden, og ser efterfølgende at de har fået nye videoer. Det var nogen de selv havde optaget, klippet.