Hej, mit navn er Peter, jeg står bag LRSN Studio. Det er mig der startede det og jeg bærer rigtig mange af hattene som f.eks. Director, videographer og editor. 

Hele interessen for video startede faktisk meget tidligt. Dengang var det med den nyeste telefon på markedet (iPhone 4)

De første videoer jeg lavede var fra ferie af, og sammen med venner. Det hele blev redigeret direkte på mobilen med gratis apps. Ja faktisk er det stadig sådan i dag at jeg optager små ferievideoer på mobilen og laver et lille minde fra ferien. 

Interresen steg og jeg købte et billigt kamera og begyndte at lave flere videoer med vennerne, og forskellige ting fra min hverdag. 

Senere blev jeg ansat som Film production assistant hos Johannes Torpe Studios (tidl. creative director for Bang & Olufsen). Her producerede jeg videoer af deres arbejde som er design, og branded space. 

Efter at havde været ansat havde jeg lyst til at blive selvstændig, og starte mit eget. Så det gjorde selvfølgelig. Jeg byggede et mindre portefølje op med videoer jeg lavede for andre iværksættere, og så var jeg igang.

Det første rigtige job var for en mindre lokal virksomhed, og derfra tog det fart. 

Siden da er min viden indenfor videofaget, og markedsføring, kun vokset. Jeg har nu også et mindre team af freelancere fastknyttet til at træde ind på nogle af de større produktioner. 

Har du lyst til at følge med i hvad jeg går og laver, samt udviklingen af LRSN Studio, er du velkommen til at anmode mig på min LinkedIn profil.