Føj kapitler til YouTube video

Har du en længere video på Youtube kan det være godt at dele den op i flere afsnit. Det kan man nemt gøre med kapitler.
Med kapitler vil din tidslinje blive opdelt i felter hvor seeren kan følge med i hvilket emne de er nået til, eller hvor det emne de leder efter er henne i videoen.

Kom frem i søgeresultater på YouTube (2019)

Her er de bedste tips til at styrke din video seo for at opnå bedre resultater på Google når din video er uploadet til YouTube...

10 ting du skal overveje inden du starter en YouTubekanal

På YouTube er miniaturebilledet (det billede man klikker på for at starte videoen) alt afgørende. Folk ser billedet inden de læser titlen, og det handler virkelig om at fange folk her.

Lær at tilføje undertekster på Facebook og YouTube

Funktionen er meget lige til. Man vælger et sprog og kan nu sætte små talebobler ned på en tidslinje. Udfyld boblerne, og så er der undertekster.

Få det bedste video miniaturebillede der giver flest kliks (Guide)

En god thumbnail giver dig flere kliks på din video. Og med hjælp fra Canva.com kan du hurtigt, nemt og gratis indsætte tekst og figure på dine billeder som du derefter kan bruge til thumbnails.

YouTube Copyright Match tool – find copycats!

Efter du har uploadet din video til YouTube vil de gennemgå alle videoer der bliver uploadet i hele verden efter datoen for den originale upload af din video. Hvis de finder videoer, eller bare små bidder af din video på andre kanaler, vil de præsentere dem for dig.

Sådan uploader du dine undertekster og thumbnail til din video

Har du lavet dine egne eller har du modtaget en videofil, undertekstfil og thumbnail til din video (det lille billede man ser inden videoen afspiller) ? Her vises der hvordan du får dem uploadet sammen med din video på både YouTube og Facebook.

Undertekster – sådan laver du dem

Det er ret enkelt at lave sine egen undertekster, man behøver ikke engang at installere software på sin computer. Se videoen her under eller læs dig frem

Gratis Branding på YouTube

Branding på Youtube er et lille logo man indsætter nede i højre hjørne af dine videoer. Udover at du nu får dit logo i alle dine videoer (som du kan opdatere når du vil), så får man også nogen andre egenskaber.