Undertekster på LinkedIn – guide (2020)

En guide til at uploade undertekster til din video på LinkedIn. I dag ser de fleste videoer uden lyd på sociale medier, og derfor er undertekster på videoen ret essential. Hvis du har fået produceret videoen professionel har du sikkert modtaget en SRT undertekstfil sammen med din videofilm...

Opsætning af annonceflow (B2B)

Langt de fleste annonceflows er bygget op omkring en salgstragt. Først skaber man noget opmærksomhed, derefter får man folks interesse om produktet, og går videre til at informere målgruppen for til sidst at få dem til at tage action og kontakt. 

Begynder guide til Content Marketing på LinkedIn

7 Tips til at få succes med content marketing på LinkedIn når du er begynder.

Lær at tilføje undertekster på Facebook og YouTube

Funktionen er meget lige til. Man vælger et sprog og kan nu sætte små talebobler ned på en tidslinje. Udfyld boblerne, og så er der undertekster.

Få det bedste video miniaturebillede der giver flest kliks (Guide)

En god thumbnail giver dig flere kliks på din video. Og med hjælp fra Canva.com kan du hurtigt, nemt og gratis indsætte tekst og figure på dine billeder som du derefter kan bruge til thumbnails.

Sådan uploader du dine undertekster og thumbnail til din video

Har du lavet dine egne eller har du modtaget en videofil, undertekstfil og thumbnail til din video (det lille billede man ser inden videoen afspiller) ? Her vises der hvordan du får dem uploadet sammen med din video på både YouTube og Facebook.

Undertekster – sådan laver du dem

Det er ret enkelt at lave sine egen undertekster, man behøver ikke engang at installere software på sin computer. Se videoen her under eller læs dig frem

Sådan opbygger du indholdet af din video

Denne her “opskrift” er en jeg har dannet ud fra de videoer jeg selv har produceret og de videoer jeg har set klarer sig godt online. Jeg har så taget alt den viden jeg har samlet og lavet denne her overordnede template som man skal tilpasse til sin egen video.

Crossposting – opnå højere rækkevidde på dine videoer

Hvis man administrere mere end én facebookside og godt kunne tænke sig at poste nogen af de samme opslag på forskellige sider, eller man har en samarbejdspartner man gerne vil dele en video med så kan man til fordel bruge crosspost

Bitly – Spor folk online

Du har måske set et link der ser sådan her ud bit.ly/lrsnguide18 det er faktisk en hel normal URL som er blevet forkortet med tjenesten Bitly. Der kan være mange foredele ved at forkorte et link, som f.eks. fracking af...

Gratis guide til at sælge mere ved brug af videomarkedsføring

Denne guide er til alle der bruger eller gerne vil igang med at bruge video i deres markedsføring, og ikke kun til professionel produceret videoer.