Vi har spurgt vores kunde Labmodul A/S om virksomhedens brug af de videoer, som de har fået produceret hos os.

Labmodul producerer og sælger laboratorieinventar til hele verden.

Lars Hauch, er sales & project director / COO hos Labmodul. Han fortæller at videoerne bliver benyttet til kundemøder og præsentationer.

Det er en anderledes måde at benytte video på, end vi er vant til. Normalt havner største delen af vores videoer online til annoncering på de sociale medier.

Men her har vi videoerne på computeren og afspiller dem ved møder.

Klik her for at se Labmoduls videoer.

Man skal ikke tro, at det kun er i form af online markedsføring, at video hitter. Det gør det nemlig også til præsentationer, store som små.

Det giver et helt andet flow i præsentationen, fortæller Lars Hauch. Han kan mærke, at der er en positiv respons fra de møder, hvor han har benyttet sig af video i præsentationen af virksomheden og deres produkter. Der bliver også fortalt, at en powerpointpræsentation straks virker meget gammeldags at benytte, og ikke er nær så effektiv som en video.

Der er faktisk en grund til at Lars Hauch mener dette.

videoproduktion videooptagelse i København location

Undersøgelser viser at folk er op til 80% mere tilbøjelige til at gennemføre et salg, efter at have set en video om produktet, servicen eller virksomheden.

Dette skyldes, at man er i stand til at holde kundens fokus i længere tid med en video, end med tekst og/eller billeder. Her er det nemligt tydeligt, at kunden i højere grad optager den information om produktet, som virksomheden ønsker at sprede. Herudover vil kunden også føle sig mere engageret og underholdt, end ved en klassisk præsentation, med utallige slides.

Endnu en fordel for Labmodul er, at videoerne ikke har nogen sprogbarriere, og kan besvare mange af kundens spørgsmål omkring produkterne, blot ved hjælp af en bevægelse eller ved animationer i videoen.

Udover at benytte sig af video til kundemøder, bliver der også brugt video på deres sociale medier, hjemmesiden og til internationale messer for at tiltrække forbipasserende til deres stand.

 

Se Lars Hauch fra Labmodul A/S fortælle om deres samarbejde med LRSN Studio og deres brug af video til at øge deres salg.

Labmodul er meget tilfredse med de videoer de har fået produceret hos os, og de vil fortsætte med at benytte sig af os, da de ser en klar forbedring i deres salg.

“Efter en god indledende dialog omkring vores ønsker, overtog LRSN projektet og har sørget for projektet er blevet gennemført til stor tilfredshed og med stor positiv respons fra vores kunder og samarbejdspartnere på det færdige resultat. Vi har derfor også efterfølgende valgte at udvide samarbejdet med yderligere videoproduktioner af vores produktportefølje.

Forståelsen, de tekniske kompetencer og servicen fra LRSN er i top og den løbende inspirerende dialog har skabt et fremragende resultat som har bragt vores virksomhed til nye muligheder.

På baggrund af de tilfredsstillende resultater, har vi valgt at anvende LRSN som fast leverandør på kommende fremtidige projekter.” – Reidar Rasmussen, Direktør hos Labmodul A/S

 

Vil du også gerne have succes med din video?

Læs også: Fra skur i have til butik i København – Ent Copenhagen case