Tips til at lave bedre annoncer på Facebook og Instagram

I videoen her giver Magnus hans bedste tips til at lave bedre annoncer på facebook og instagram. Hvilke trends ser han i branchen?

Inden dit næste indlæg på sociale medier skal du overveje 5 ting

Benyt ord der trigger din målgruppe til at stoppe op og tage handling på opslaget (f.eks. "optimere din..", "...

Lær at tilføje undertekster på Facebook og YouTube

Funktionen er meget lige til. Man vælger et sprog og kan nu sætte små talebobler ned på en tidslinje. Udfyld boblerne, og så er der undertekster.

Få succes med video marketing (2019)

Video marketing kræver lidt viden for at man ikke bare famler rundt i blinde i håb om at få succes. Men når man først kommer lidt ind i hele videomarketing verden giver de fleste ting mening. 

Sådan uploader du dine undertekster og thumbnail til din video

Har du lavet dine egne eller har du modtaget en videofil, undertekstfil og thumbnail til din video (det lille billede man ser inden videoen afspiller) ? Her vises der hvordan du får dem uploadet sammen med din video på både YouTube og Facebook.

Crossposting – opnå højere rækkevidde på dine videoer

Hvis man administrere mere end én facebookside og godt kunne tænke sig at poste nogen af de samme opslag på forskellige sider, eller man har en samarbejdspartner man gerne vil dele en video med så kan man til fordel bruge crosspost

Genbrug facebook opslag

Hvorfor skulle man dog genbruge sine gamle opslag på facebook? Det skal man hvis man har nogen opslag som har været en succes
Du har måske postet en video som der er blevet set af rigtig mange og har fået god respons fra folk, og måske endda klik til din hjemmeside. Den succes vil man gerne opleve igen.