Øjenlægernes center

Øjenlæge i København og  Aarhus

Beskrivelse

Øjenlægernes center tilbyder øjenoperationer til personer der ønsker at skille sig af med briller og kontaktlinser.

De henvendte sig til os efter de havde opereret en tidligere fodboldlandsholdsspiller, som ønskede at medvirke i en video.
Videoen skulle køre som online annoncering samtidig med et reality program der omhandlede den medvirkende blev vist i TV.

Et storyboard til videoen blev godkendt af kunden, og det var tid til optagelse. Vi optog over 4 timer fordelt på forskellige lokationer. Kunden var ikke med på optagedagen da de var trygge ved at vi fik de optagelser som var på storyboardet.

Videoen blev efterfølgende leveret i flere forskellige formater, så den bedre kunne placeres som annoncering flere forskellige steder.

Udover videoannoncering, bliver videoen også brugt på hjemmeside og YouTubekanal.

Efterfølgende er der blevet produceret flere videoer, bl.a. et interview med en af deres ansatte som har været igennem en operation.

Videoerne har hjulpet deres kunder meget ved at de kan høre hvordan forløbet har været for tidligere patienter. Målet var at få deres kunder til at føle sig mere trygge.


Øjenlægernes Center
www.olce.dk

Services

  • Storyboard
  • Interview
  • Produktion
  • Post produktion
  • Sparring til markedsføring

“Peter har flere gange hjulpet med at lave film, der introducerer vores klinik samt præsenterer patient cases. Peter er præcis, professionel, sød, imødekommende og fuld af gode ideer, så hvis der er behov for hjælp til filmoptagelse, er han et godt valg”

Sven Asp, Øjenlægernes Center

Har I en udfordring vi skal løse?

Bliv kontaktet