Du vil gerne have en video. Men hvordan se budgettet ud?

Der er ingen tvivl om at video vokser og vokser i dag, og selvfølgelig vil alle være med. Men det kræver ofte at man har en form for budget at bruge på videoproduktion. Det har vi selvfølgelig tænkt over!

Man kan sagtens få noget professionelt videoproduktion med stor produktionsværdi som fungerer rigtig godt i sin markedsføring. Men der er selvfølgelig grænser for hvad der kan lade sig gøre med et mindre, til intet, budget.

Se i videoen herunder hvilken video der er den rette for din virksomhed i øjeblikket. Fordi det handler ikke om budgettet når det kommer til videoens værdi, men rettere hvilken type video man vælger og hvordan man bruger den i sin markedsføring.

 

Den billigste løsning vi tilbyder er en interview style video, eller “talking head”. En person der snakker foran kameraet med evt. dækbilleder af virksomheden eller emnet.

Videoen kan bruges til at fortælle hvad virksomheden tilbyder, annoncere en konkurrence eller til at svare på kunde spørgsmål.

Selvom det er den billigste løsning af videoproduktion vi tilbyder er det faktisk en meget effektiv video man får ud af det. Nogen er de videoer der klare sig aller bedst online er dem som gør brug af “talking head”, altså nogen der snakker til kameraet. En ting er at have voiceover (en stemme der taler henover videoen) og en anden er at have en person seeren kan se snakke, og vise kropssprog. Det fanger opmærksomheden på en anden måde

Det første eksempel er en helt simpelt interview video hvor vi har sat en for virksomheden foran kameraet og stillet dem nogen spørgsmål som deres kunder tit efterspørger et svar på. Denne type video tager ikke særlig lang tid at optage og rediger.

Det andet eksempel er efter samme princip, men denne gang med lidt dækbilleder henover for at skabe lidt mere stemning. Også tit en god ide til lidt længere videoer.

Dækbillederne tager tit 1 time at optage, afhængig af hvor meget man skal bruge (længde på interview video). Disse optagelser er typisk ikke planlagt ned til mindste detalje. Hvis man vil have noget der er mere planlagt, og scenen er mere iscenesat, kommer man over i en promoveringsvideo eller profilfilm.

Hvis du vil vide mere om vores priser for videoproduktion har vi skrevet lidt om det her (link).